Det kommer bara en faktura för tjänsterna – vilket sparar dina kostnader och tidskostnader och ger ditt företag flexibel arbetskraft.

Globus Bemanning lägger stor vikt vid att bygga starka och bestående partnerskap med våra affärspartners. Vi respekterar våra kunder, partners, anställda samt lagar och regler i det land där vi arbetar.

Med 15 års erfarenhet av att erbjuda personaluthyrningstjänster i Danmark, Sverige och Norge expanderar vi vidare i Europa.

+40

Samarbetspartners

+500

Anställda

16 år

Företagserfarenhet

LANDBRUKSINDUSTRIN

Vi erbjuder erfarna packare, plockare för att arbeta i växthus, åkrar och gårdar. Grönsaker, frukt, svamp, växter – insamling, förpackning, sortering, växthusarbeten och andra tjänster.

LIVSMEDELSINDUSTRIN

Vi tillhandahåller erfarna konditorer och kockar samt personal som arbetar med fisk, kött, förberedda matväxter, bakverk och andra livsmedelsprodukter.

METALL, TRÄ OCH PLASTINDUSTRIN

I enlighet med kundens behov tillhandahåller vi kvalificerade snickare, svetsare och andra experter inom området för att arbeta inom svetsning, montering, träbearbetning och andra områden. Vi erbjuder även produktionsstödpersonal och hantverkare.

BYGGBRANSCHEN

Interiör och exteriör ytproffs – snickare, kakel, takläggare och andra erfarna byggare. Vi väljer de anställda som kan sitt jobb bäst enligt det angivna arbetsområdet.

SERVICEINDUSTRIN

Lagerpersonal, transportör- och logistikpersonal.

TRANSPORTINDUSTRIN

Förare, truckförare, lastbilsförare och operatörer av tunga maskiner.

VI KOMMER ATT TA HAND OM

  • Upphandling av personal som uppfyller dina behov och kriterier.
  • Organisation av reseplaner till destinationslandet.
  • Rekrytering.
  • Lön och betalning.
  • Boende.
  • Transport till projektplatsen och tillbaka.

Behöver du hjälp med att skaffa arbetskraft? Vi tar hand om det åt dig.